Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hússaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 kg burgonya,
1/2 kg sült hús,
2 alma,
2 csemeguborka,
1 pohár tejfől,
1 pohár tejszín,
2 dl majonéz,
1 dl száraz fehérbor,
1 citrom leve,
só,
bors

Elkészítés:
A burgonyát héjában megfőzzük, közben felcsíkozzuk a húst, az uborkát, a hámozott almát, és összekeverjük a többi hozzávalóval. A burgonyát forrón belekarikázzuk.

Tanácsok:
Egy éjjszakát pihentessük hűtőbe úgy fincsibb.


A receptet beküldte: syl33


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Édes-savanyú hússaláta » Orosz hússaláta » Egyszerű hússaláta » Szárnyas hússaláta
» Gyümölcsös hússaláta » Téli hússaláta » Oroszos hússaláta » Csirkehússaláta metélttel
» Almás hússaláta » Hússaláta oroszosan » Cole slow saláta » Majonézes káposztasaláta
» Répás-tojásos saláta » Feta sajtos saláta » Káposztás uborka saláta. » Római saláta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.