Tutireceptek.hu fejléc

Hússaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 kg burgonya,
1/2 kg sült hús,
2 alma,
2 csemeguborka,
1 pohár tejfől,
1 pohár tejszín,
2 dl majonéz,
1 dl száraz fehérbor,
1 citrom leve,
só,
bors

Elkészítés:
A burgonyát héjában megfőzzük, közben felcsíkozzuk a húst, az uborkát, a hámozott almát, és összekeverjük a többi hozzávalóval. A burgonyát forrón belekarikázzuk.

Tanácsok:
Egy éjjszakát pihentessük hűtőbe úgy fincsibb.


A receptet beküldte: syl33


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Egyszerű hússaláta » Édes-savanyú hússaláta » Orosz hússaláta » Hússaláta oroszosan
» Almás hússaláta » Oroszos hússaláta » Szárnyas hússaláta » Téli hússaláta
» Csirkehússaláta metélttel » Gyümölcsös hússaláta » Krumpli saláta » Parasztsaláta
» Mediterrán burgonyasaláta » Budai saláta » Répás-tojásos saláta » Majonézes céklasaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.