Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hússaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 kg burgonya,
1/2 kg sült hús,
2 alma,
2 csemeguborka,
1 pohár tejfől,
1 pohár tejszín,
2 dl majonéz,
1 dl száraz fehérbor,
1 citrom leve,
só,
bors

Elkészítés:
A burgonyát héjában megfőzzük, közben felcsíkozzuk a húst, az uborkát, a hámozott almát, és összekeverjük a többi hozzávalóval. A burgonyát forrón belekarikázzuk.

Tanácsok:
Egy éjjszakát pihentessük hűtőbe úgy fincsibb.


A receptet beküldte: syl33


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Édes-savanyú hússaláta » Szárnyas hússaláta » Téli hússaláta » Hússaláta oroszosan
» Almás hússaláta » Orosz hússaláta » Oroszos hússaláta » Gyümölcsös hússaláta
» Csirkehússaláta metélttel » Egyszerű hússaláta » Sonkás kukoricasaláta » Fiatalító saláta
» Frankfurti saláta » Mentás Paradicsomos Salsa » Répás-tojásos saláta » Cézár saláta (Mindmegette)


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.