Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Orosz saláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
225 gr főtt, kockára vágott homár hús
225 gr főtt, kicsontozott kockára vágott csirkehús
125 ml előfőzött borsó
125 ml apró kockára vágott, előfőzött sárgarépa
80 gr franciásan vágott előfőzött zöldbab
3 kockára vágott előfőzött burgonya
1 kockára vágott előfőzött fehérrépa
375 ml majonéz
15 ml citromlé
3 ml (mindből) só, bors és paprika
6-8 megmosott római saláta levél

Elkészítés:
6 személyre:

Egy tálban összekeverjük a homár húst, csirkét és a zöldségeket.

A majonézt összekeverjük a citromlével és a fűszerekkel. Belekeverjük a salátába. 30 percre hűtőszekrénybe tesszük.

A salátaleveleket egy tálban körberakjuk.
A salátát a közepébe kanalazzuk.

Tálaljuk.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: Donyta


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Juhtúrós csirkesaláta » Alma – banán saláta » Savanyúkáposztás saláta » Villámgyors céklasaláta
» Majonézes párizsisaláta » Tőkehalmáj-saláta » Sajtos almás tojássaláta » Karácsonyi káposztasaláta
» Almás olajoshal saláta » Zellersaláta almával » Mundial salata » Narancs saláta
» Szívvédő saláta » Petrezselyemsaláta » Gombás sonkasaláta » Svéd gombasaláta II.


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.