Tutireceptek.hu fejléc

Grúz diós uborkasaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 szép nagy kígyóuborka
2 dl joghurt
2 ek citromlé
10 dkg dió
1/2 mk frissen őrölt bors
porcukor


Elkészítés:
Az alaposan megmosott uborkát héjastul egész kicsi, maximum 1 cm-es kockákra vágjuk.
A joghurtot a citromlével, sóval, borssal, kevés cukorral pikánsra ízesítjük, az uborkára öntjük, majd a durvára tört dióval együtt jól összekeverjük.
Lefedve legalább fél napra hűtőbe tesszük, hogy jól összeérjen.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Perzsa uborkasaláta » Görög uborkasaláta » Uborkasaláta » Diós-sonkás uborkasaláta
» Sajtos uborkasaláta » Uborkasaláta eperrel » Uborkasaláta rizstésztával » Parasztos uborkasaláta
» Krémsajtos uborkasaláta » Tejfölös uborkasaláta » Uborkasaláta télire » Juhsajtos uborkasaláta
» Tojásos uborkasaláta » Fantázia saláta » Cseresznye öntet » Sonkasaláta pennével


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.