Tutireceptek.hu fejléc

Grúz diós uborkasaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 szép nagy kígyóuborka
2 dl joghurt
2 ek citromlé
10 dkg dió
1/2 mk frissen őrölt bors
porcukor


Elkészítés:
Az alaposan megmosott uborkát héjastul egész kicsi, maximum 1 cm-es kockákra vágjuk.
A joghurtot a citromlével, sóval, borssal, kevés cukorral pikánsra ízesítjük, az uborkára öntjük, majd a durvára tört dióval együtt jól összekeverjük.
Lefedve legalább fél napra hűtőbe tesszük, hogy jól összeérjen.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Uborkasaláta rizstésztával » Krémsajtos uborkasaláta » Diós-sonkás uborkasaláta » Sajtos uborkasaláta
» Tejfölös uborkasaláta » Parasztos uborkasaláta » Juhsajtos uborkasaláta » Görög uborkasaláta
» Perzsa uborkasaláta » Uborkasaláta eperrel » Uborkasaláta » Uborkasaláta télire
» Tojásos uborkasaláta » Tárkonymártás » Paprika-paradicsom saláta » Japán barnarizssaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.