Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Grúz diós uborkasaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 szép nagy kígyóuborka
2 dl joghurt
2 ek citromlé
10 dkg dió
1/2 mk frissen őrölt bors
porcukor


Elkészítés:
Az alaposan megmosott uborkát héjastul egész kicsi, maximum 1 cm-es kockákra vágjuk.
A joghurtot a citromlével, sóval, borssal, kevés cukorral pikánsra ízesítjük, az uborkára öntjük, majd a durvára tört dióval együtt jól összekeverjük.
Lefedve legalább fél napra hűtőbe tesszük, hogy jól összeérjen.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tojásos uborkasaláta » Uborkasaláta télire » Juhsajtos uborkasaláta » Tejfölös uborkasaláta
» Diós-sonkás uborkasaláta » Parasztos uborkasaláta » Perzsa uborkasaláta » Uborkasaláta rizstésztával
» Uborkasaláta » Krémsajtos uborkasaláta » Uborkasaláta eperrel » Sajtos uborkasaláta
» Görög uborkasaláta » Tormamártás » Tonhalas paradicsomsaláta » Savanyú káposzta almával


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.