Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Padlizsánkrémem recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
2 nagyobb padlizsán, 1 fej hagyma, só, 1 tojássárga, mustár, pár csepp citromlé, olaj

Elkészítés:
Megsütöm sütőben a padlizsánt kb.20-25 percig. 10 perc sülés után megfordítom. Miután megsült megpucolom, a héja ilyenkor könnyedén lejön. Ezután hagyom kicsit lecsöpögni. Utána összeaprítom és a hagymával együtt turmixgépbe teszem vagy botmixerrel összenyomkodom. Keverek majonézt a tojássárgájából a mustárból, olajból, citromléből. Összeöntöm a padlizsánt és a majonézt, egy utolsó mixerelés és kész! Pirítósra kenve Isteni!


A receptet beküldte: Spinedastar

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Én padlizsánkrémem » Újhagymás tonhalkrém » Kolbászkrém » Avokádókrém sajtkrémmel
» Sajt puding » Hagymás vajkrém » Tükörtojásos szendvics » Házi parizer
» Gyümölcsös zakuszka » Sajtos túrókrém » Bundáskenyér ízesen » Rakott szendvics
» Sonkatekercs » Tonhalas szendvics » Színes emeletes szendvics » Gyömbéres sajthalmocskák


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.