Tutireceptek.hu fejléc

Padlizsánkrémem recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
2 nagyobb padlizsán, 1 fej hagyma, só, 1 tojássárga, mustár, pár csepp citromlé, olaj

Elkészítés:
Megsütöm sütőben a padlizsánt kb.20-25 percig. 10 perc sülés után megfordítom. Miután megsült megpucolom, a héja ilyenkor könnyedén lejön. Ezután hagyom kicsit lecsöpögni. Utána összeaprítom és a hagymával együtt turmixgépbe teszem vagy botmixerrel összenyomkodom. Keverek majonézt a tojássárgájából a mustárból, olajból, citromléből. Összeöntöm a padlizsánt és a majonézt, egy utolsó mixerelés és kész! Pirítósra kenve Isteni!


A receptet beküldte: Spinedastar

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Én padlizsánkrémem » Kaviáros tojás » Kapros cukkinikrém » Kéksajtos krém
» Parmezános padlizsánkrém » Obazda (sajtkrém) » Almás melegszendvics » Tonhalas szendvics
» Banános bagett » Makrélás sprotnikrém » Indiai csirkés szendvics » Forró húsos kifli
» Mediterrán krémsajt » Házi csirkemájkrém » Arab padlizsánkrém » Currys sárgarépakrém


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.