Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Én padlizsánkrémem recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
1 padlizsán
1/4 hagyma
1 gerezd fokhagyma
só, bors
kicsi olaj
1 tk mustár

Elkészítés:
A padlizsánt megszurkáltam és a sütő legalacsonyabb fokozatán másfél órát sütöttem rácsra fektetett alufólián. Sütés után lehúztam a héját és a kifolyt levét leöntöttem, a felvágott hagymával és az átpaszírozott fokhagymával együtt leturmixoltam. Sóval, borssal és mustárral ízesítettem.


A receptet beküldte: porcellán

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Padlizsánkrémem » Körözött saját túróból » Újhagymás melegszendvics » Juhászzsemle
» Almás-diós sajtkrém » Zöldséges sajtburger » Mogyoróvajas szendvicskrém » Fokhagymás bagett
» Rakott szendvics » Köményes-paprikás sajtkrém » Pikáns húspástétom » Húskrém
» Habos libamájpástétom » Camembert sajtkrém » Francia krémsajt házilag » Kenősajt


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.