Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pajzán zöldborsó recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1 kg primőr zöldborsó,
15 dkg vöröshagyma,
20 dkg kolozsvári szalonna,
20 dkg óvári sajt,
1 dl tejföl,
2 dkg vaj,
1 csomag petrezselyem,
1 teáskanál só,
fél mokkáskanál bors.

Elkészítés:
A zöldborsót kifejtjük az egészséges hüvelyeket félretesszük.
A zöldborsószemeket vajban sóval,borssal,finomra vágott petrezselyemmel és hagymával 5 percig dinszteljük.
Tűzálló edényt szalonnával bélelünk,rászórunk egy réteg zöldborsóhüvelyt,ráöntjük a zöldborsót,meglocsoljuk tejföllel,reszelt sajtot teszünk a tetejére,és forró sütőben 15 perc alatt megsütjük.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós vadkacsaragu » Zöldborsó leves » Zöldborsós szűzpecsenye » Csirke zöldborsós szószban
» Zöldborsós szelet » Zöldborsóleves galuskával » Mentás zöldborsó krémleves » Zöldborsókrémleves
» Tarhonyás zöldborsóleves » Ízes zöldborsó » Zöldborsós csirkemell » Zöldborsós tészta
» Fűszeres, zöldborsós rizs » Zöldborsó pörkölt » Csirkemájas zöldborsós hús » Zöldborsós apróhús


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.