Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zöldborsós csirkeragu recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg csirkemell,
90 dkg zsenge zöldborsó,
2 evőkanál olaj,
2 gerezd fokhagyma,
3 kis szál sárgarépa,
1 mokkáskanál gyömbérpor,
1 evőkanál kukoricakeményítő,
ízlés szerint őrölt fehér bors,
só.

Elkészítés:
A kukoricakeményítőt 1-2 evőkanál vízzel simára keverjük.
A húst vékony csíkokra vágjuk, forró olajon pirosra sütjük és kiszedjük.
A megmaradt olajban megfuttatjuk a zúzott fokhagymát és a gyömbért, beletesszük a vékony csíkokra vágott sárgarépát, a zöldborsót, sózzuk, borsozzuk és állandóan kevergetve pároljuk. Hozzátesszük a húst, ráöntjük a kukoricakeményítőt és készre fõőzzük.
Aki szereti szórja meg késhegynyi chiliporral, még finomabb.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós tojás » Zöldborsós rizs » Ketchup-os zöldborsos husi » Zöldborsós szűzérmék
» Gombás Csirkeragu » Zöldborsós palacsinta » Zöldborsós zúzapörkölt » Zöldborsós csirkecsíkok
» Zöldborsós-mandulás rizs » Csípős csirkeragu » Zöldborsós zöldségkrém » Zöldborsós tojásragu
» Gombás-zöldborsós spagetti » Tárkonyos csirkeraguleves » Csirkeragu metélttel » Zöldborsós sertéspaprikás


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.