Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Parázson sült citromos tonhal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
60 dkg tonhal
2 gerezd fokhagyma
1 citrom
4 szál petrezselyem

vaj

Elkészítés:
Négy egyenlő nagyságú alufóliát terítsünk ki, kenjük meg vajjal, és mindegyikre tegyünk egy-egy halszeletet. Sózzuk meg, és zúzott fokhagymával kenjük meg. Csepegtessünk rá citromlevet, és a hal tetejére tegyünk egy-egy szál megmosott zöldpetrezselymet. Ezután a fóliát szorosan, légmentesen hajtsuk rá. Parázsra helyezve 8-10 perc alatt süssük meg.
Köretként parázson sült burgonyát adhatunk mellé.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Citromos kocka » Tonhal saláta ala jita » Citromos rizs » Kürtős kalács parázson
» Citromos-túrós szelet » Joghurtos-Citromos süti » Citromos püspökkenyér » Ünnepi sütemény citromosan
» Mandulás tonhal » Spenótos-tonhalas spagetti » Kukoricas tonhal salata » Olcsó tonhalas paella
» Citromos álom » Citromos szívek » Kókuszos-citromos muffin » Rizses tonhalsaláta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.