Tutireceptek.hu fejléc

Parázson sült citromos tonhal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
60 dkg tonhal
2 gerezd fokhagyma
1 citrom
4 szál petrezselyem

vaj

Elkészítés:
Négy egyenlő nagyságú alufóliát terítsünk ki, kenjük meg vajjal, és mindegyikre tegyünk egy-egy halszeletet. Sózzuk meg, és zúzott fokhagymával kenjük meg. Csepegtessünk rá citromlevet, és a hal tetejére tegyünk egy-egy szál megmosott zöldpetrezselymet. Ezután a fóliát szorosan, légmentesen hajtsuk rá. Parázsra helyezve 8-10 perc alatt süssük meg.
Köretként parázson sült burgonyát adhatunk mellé.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Avokados-tonhalas tortilla » Citromos túrós sütemény » Citromos csoda » Citromos- kuglóf
» Zöldséges tonhal » Citromos sajttorta » Grízes-citromos » Tonhalas spagóca
» Citromos adventi koszorú » Citromos tejszínkrém » Tonhalas penne » Citromos-kekszes túrótorta
» Babos-tonhalas tészta » Citromos rakottas » Citromos-grízes süti » Tonhalszószos tészta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.