Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Parázson sült citromos tonhal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
60 dkg tonhal
2 gerezd fokhagyma
1 citrom
4 szál petrezselyem

vaj

Elkészítés:
Négy egyenlő nagyságú alufóliát terítsünk ki, kenjük meg vajjal, és mindegyikre tegyünk egy-egy halszeletet. Sózzuk meg, és zúzott fokhagymával kenjük meg. Csepegtessünk rá citromlevet, és a hal tetejére tegyünk egy-egy szál megmosott zöldpetrezselymet. Ezután a fóliát szorosan, légmentesen hajtsuk rá. Parázsra helyezve 8-10 perc alatt süssük meg.
Köretként parázson sült burgonyát adhatunk mellé.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Citromos-pisztáciás linzer » Citromos bárányszelet » Feta -tonhal saláta » Tonhalas makarónisaláta
» Citromos muffin » Málnás, citromos muffin » Vese parázson » Tonhal vagy busa sajttal
» Tonhalas kagylótészta » Tonhalsaláta I. » Citromos tej » Francia csirke citromosan
» Citromos álom pohárkrém » Tonhalkoktél » Tonhalszószos tészta » Tonhalas focaccia


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.