Tutireceptek.hu fejléc

Pezsgő karamellhabbal recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
- Karamell kapszula
- 3 db zselatin lap
- 80 ml cukorszirup
- 10 gr cukor
- 1 üveg pezsgő

Elkészítés:
Elkészítjük a karamell kávét---> beleöntjük egy tálba, majd hozzáadjuk a zselatinlapokat.
Addig kevergetjük, amíg a zselatinlapok teljesen fel nem olvadnak, majd hozzákeverjük a cukorszirupot és a cukrot.
Az egészet beleöntjük egy habszifonba és betesszük a hűtőbe kb. 4 órára.--->Pezsgőt töltünk a poharakba, majd rátesszük a kávéhabot:)

Tanácsok:
A naplómban van róla kép (4938.bejegyzés).


A receptet beküldte: Zsó001


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pezsgő puncs » Pezsgős csirke » Ananászos pezsgős álom » Narancsos pezsgőkoktél
» Pezsgős flip » Forró eper hideg pezsgőben » Sárgadinnyés pezsgő » Áfonyás pezsgőkrém
» Pezsgő epervelővel » Gyümölcsös pezsgő » Francia pezsgőkoktél » Camparis pezsgőkoktél
» Pezsgős káposzta » Bodzapezsgő » Pezsgő koktél » Pezsgős őszibarackleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.