Tutireceptek.hu fejléc

Pityókapalacsinta recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
1 kg pityóka (burgonya), 1-2 db tojás, 2-3 gerezd fokhagyma, 2-3 kanál liszt, só, bors. A sütéshez: olaj.

Elkészítés:
A pityókát - azaz a burgonyát - nagyobb lyukú reszelőn, míg és a fokhagymát kisebb lyukú reszelőn lereszeljük, majd a többi hozzávalóval együtt összedolgozzuk. Kézzel golyókat formázunk, majd kilapítjuk és úgy tesszük a forró olajba, ahol pirosra sütjük.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Brokkolis-sonkás penne » Strudli (sváb étel) » Hideg lángos » Kefíres galuska
» Dödöli » Tortellini-saláta » Vadas hús » Sült tészta zöldségmártással
» Lángos mokuskalany módra » Tejszínes-sonkás spagetti » Hagymás spätzle » Mini kolbászos-sajtos pizza
» Milanói-nálunk » Császárné pogácsája » Gnocchi brokkolis raguval » Zöldséges palacsinta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.