Tutireceptek.hu fejléc

Pityókapalacsinta recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
1 kg pityóka (burgonya), 1-2 db tojás, 2-3 gerezd fokhagyma, 2-3 kanál liszt, só, bors. A sütéshez: olaj.

Elkészítés:
A pityókát - azaz a burgonyát - nagyobb lyukú reszelőn, míg és a fokhagymát kisebb lyukú reszelőn lereszeljük, majd a többi hozzávalóval együtt összedolgozzuk. Kézzel golyókat formázunk, majd kilapítjuk és úgy tesszük a forró olajba, ahol pirosra sütjük.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Cheddar sajtos makaróni » Sonkás karalábés tészta » Szalonnás gnocchi » Parajos metélőhagyma-torta
» Gyors szilvásgombóc » Tonhalas tésztasaláta 2 » Budai spagetti » Isteni tarhonyás
» Villámgyors krumplis lángos » Bangkoki metélt » Juhtúrós palacsinta » Tejszínes-gombás penne
» "lábtörlő" » Barackos gombóc » Sült tészta » Zabpehely piskóta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.