Tutireceptek.hu fejléc

Pudingnapocska recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:


1 tasak Eredeti Dr. Oetker Puding Vanília
0,4 l tej
1 evőkanál cukor
100 ml barackbefőttlé
1 üveg barackbefőtt
Csokoládéreszelék
Ribizli

Elkészítés:


A pudingport összekeverjük a cukorral, majd 6 evőkanál tejjel l assanként felkeverjük. A maradék tejet felforraljuk, majd levesszük a tűzről. Beleöntjük a felvert pudingot és 1 percig kevergetve felforraljuk. Hozzákeverjük a baracklevet, majd a pudingot egy alaposan kiöblített üvegedénybe öntjük. Legalább 4 órán át a hűtőben tároljuk, majd egy tányérra fordítjuk. A barackot kis szeletekre vágjuk, majd a puding köré helyezzük, mintha azok egy napocska sugarai lennének. A csokoládéreszelékből és a ribizliből szemet és szájat formálunk.


A receptet beküldte: engleranita


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hintett réteges » Mézes-diós krémes » Munchmallow torta » Csokis diótorta liszt nélkül
» Áfonyás fincsi túrótorta » Kakaós kocka » Habos almás kevert süti » Kakaós kevert
» Gyümölcsös kuszkusz » Tiramisu-sütés nélkül » Kókusz kocka baracklekvárral » Egyszerű palacsinta
» Csokidesszert - recycling » Mogyorós macskanyelv » Bombajó házi puncstorta » Császármorzsa - osztrák módra


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.