Tutireceptek.hu fejléc

Bundás zsemle cukrosan recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
4 db szikkadt zsemle
3 dl tej
2 db tojás
só liszt
vaníliás porcukor
olaj a sütéshez

Elkészítés:
A zsemlét felszeleteljük és hideg tejben kissé megáztatjuk,majd enyhén kinyomjuk,megsózzuk és lisztben és felvert tojásban megforgatva bő forró olajban mindkét oldalát pirosra sütjük.
Tálalhatjuk csak vaníliás porcukorral megszórva,de kettőt baracklekvárral megkenve majd összeragasztva és fahéjjas porcukorral megszórva is finom.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Házi magvas zsemle » Túróval Töltött Zsemle » Zsemlegombóc vadashoz » Zsemlekenyér
» Tejes császárzsemle » Bundáskenyér (máshogy) » Rakott bundáskenyér » Sajtbundás csirkemell
» Bundáskenyér másként » Töltött "bundás" tojás » Zsemlekockás őrület » Házi zsemle
» Bundás virsli » Bundáskenyér ízesen » Zsemlegombóc 3 » Pirított zsemlekocka


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.