Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ragus penne recept

Kategória:
 Egytálételek
 Tésztafélék

Hozzávalók:
1csg. penne tészta; 20-25 dkg csiperke gomba; 10-15 dkg füstölt húsos szalonna;1-2 db. tejszines tömlős sajt; só; bors, petrezselyemzöld; örölt szerecsendió

Elkészítés:
A tésztát bő, lobogó sós vízben kifőzzük. Amíg elkészül, egy serpenyőben az előre kis kockára öasszevágott szalonnát lepirítjuk, majd hozzáadjuk az ugyancsak összevágott gombát és összesütjük. A tömlős sajtot ízlés szerint belenyomjuk, és összeforraljuk. Itt szoktam még beletenni egy kis főzőtejszínt is. Megszórom, szerecsendióval, borssal, sóval, és petrezselyemzölddel. Egy tűzálló tálba öntöm majd a kifőtt tésztával összekeverem, és egy két percre a sütőbe dugom. Friss salátával tálalom.
Jó étvágyat hozzá.

Tanácsok:
Mindig durumtésztából szoktam elkészíteni. Ha már forr a víz a tésztával legalább két perce, akkor elzárom a vizet, és kb. 10 perc múlva leszűröm a kész tésztát.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: tina68


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Penne arrabbiata » Zoldseges penne » Brokkolis-sonkás penne » Sajtos penne sonkával
» Kolbászos penne » Sült zöldséges penne » Kacsahúsos penne » Rakott bolognai penne
» brokkolis penne » Gombás-tejszínes penne » Csőben sült milánói penne » Darálthúsos penne
» Penne zöldmártással » Tejszínes csirke-penne » Sajtos penne » Penne Bolognese


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.