Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rajnai Felfújt recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg burgonya,
3 vöröshagyma,
4 db tojás,
25 dkg húsos szalonna,
5 dkg vaj,
1/2 teáskanál frissen őrölt bors,
só.

Elkészítés:
A burgonyát megmossuk, megpucoljuk, majd egy reszelő segítségével lereszeljük. A hagymát is megtisztítjuk, felaprózzuk, majd vajban megpirítjuk, és hozzáadjuk a burgonyát. Eközben a tojásokat felverjük, sózzuk, borsozzuk, majd a burgonyához öntjük. Egy jénait kivajazunk, és beleöntjük a tojásos burgonyát. A szalonnát felkockázzuk, és a felfújtra szórjuk.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Könnyű darafelfújt » Sajtos karfiol felfújt » Rizsfelfújt almával » Meggyfelfújt kakaós habbal
» Feketeerdő-rizsfelfújt » Szedres ricotta felfújt » Muffinfelfújt » Rizslisztes felfújt
» Darafelfújt » Sonkás túrófelfujt » Mandulás cseresznyefelfújt » Tesztas brokkoli felfujt
» Barackos kiflifelfújt » Túros felfujt » Tarja burgonyafelfújttal » Mangold felfújt


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.