Tutireceptek.hu fejléc

Almás rakottas recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
4 db alma,
4 vőkanál porcukor,
4 evőkanál tejföl vagy natur joghurt,
1 citrom leve.

Elkészítés:
Az almákat megmossuk, kiszúrjuk a magházat, 1 centis körszeletekre vágjuk, majd üvegtálra rakosgatjuk. Leöntjük a porcukorral, citromlével elkevert tejföllel, és addig sütjük, amig a teteje színt kap.
Szórhatunk rá diót, vagy mandulát is.

Elkészítési idő: 25 perc

A receptet beküldte: gzs3

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás pite (fahéjas) » Pórés-karfiolos rakottas » Sajtos rakottas » Almáspite (anti-candida)
» Almás, sajtos csirkemell » Almás kalácsfelfújt » Almás-boros borjúmáj » Isteni almás pite
» Almás krémes szelet » Fahéjas-almás granola » Almás-citrusos ital » Almás csirkemellfilé
» Almás-sajtos körtesaláta » Almás Csók » Andi almás-diós pitéje » Krémsajtos almasaláta


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.