Tutireceptek.hu fejléc

Almás rakottas recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
4 db alma,
4 vőkanál porcukor,
4 evőkanál tejföl vagy natur joghurt,
1 citrom leve.

Elkészítés:
Az almákat megmossuk, kiszúrjuk a magházat, 1 centis körszeletekre vágjuk, majd üvegtálra rakosgatjuk. Leöntjük a porcukorral, citromlével elkevert tejföllel, és addig sütjük, amig a teteje színt kap.
Szórhatunk rá diót, vagy mandulát is.

Elkészítési idő: 25 perc

A receptet beküldte: gzs3

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pulyka rakottas » Kavart almás » Almas batyu turotesztabol » Almás cékla
» Almás csirkecombok » Diétás almás palacsinta » Csirkés-almás tésztasaláta » Almás pite Daka módra
» Birsalmás pulykamell » Almás pite (nagy tepsihez) » Almaszósz csirkehússal » Almás-túrós muffin update1
» Almaszalámi » Almasaláta hagymával » Kavart almás másképpen » Tartalmas levesem


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.