Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tormás káposztasaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 kis fej vöröskáposzta
2 db savanykás alma
1 dl majonéz
1 dl kefír
2 evőkanál ecetes torma
cukor só

Elkészítés:
A káposztát vékony csíkokra vágjuk és megsózuk 20 percig állni hagyjuk.A majonézt összekeverjük a kefírrel cukorral tormával.Az almát héjjastól lereszeljük és a mártásba keverjük.Ezután hozzáadjuk a káposztát és összekeverjük.Legalább fél napig érlljük.Rántott húsokhoz tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztasaláta paleo módon » Káposztasaláta 2 » Vörös káposztasaláta » Tormás tojássaláta
» Tejszínes-tormás csirke » Almás káposztasaláta » Karácsonyi káposztasaláta » Káposztasaláta
» Zöldséges, tormás hús » Tökmagos káposztasaláta » Céklás káposztasaláta » Isteni káposztasaláta
» Nyers káposztasaláta » Almás-tormás csülök » Majonézes káposztasaláta » Káposztasaláta felturbózva


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.