Tutireceptek.hu fejléc

Ripsz-ropsz szendvicskrémes kifli átsütve recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
2 főre
5 dkg szendvicskrém (horvát dobozos)
1 kávéskanál dijoni mustár (vagy ízlés szerint)
1 teáskanál majonéz
3 dkg trappista sajt (reszelve)
só ízlés szerint
fekete bors ízlés szerint (frissen őrölt)
2 db kifli

Elkészítés:
A szendvicskrémet összekeverjük a mustárral, majonézzel és a reszelt sajt felével. Sózzuk, borsozzuk.
A kifliket középen kettévágjuk, majd hosszában felvágjuk.
Megkenjük a szendvicskrémes masszával, a tetejüket megszórjuk a reszelt sajt másik felével, és sütőben (rácsra helyezve) aranysárgára megsütjük.


A receptet beküldte: MRG1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sonkás kifli » Gesztenyés hókifli » Diós kifli » Mákos rakott kifli
» Magdolna kifli » Gombás töltött kifli » Kecskesajtos kifli » Rakott gomba kiflivel
» Kiflicske » Tigris Kifli » Vaníliás kiflik » Vajas kifli
» Finom sós kiflik » Kókuszos kifli Ági módra » Édes kiflifelfújt » Graham kifli szezámmaggal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.