Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rukkolás-baconos rántotta recept

Kategória:
 Tojásételek

Hozzávalók:
6 db tojás
6 szelet bacon
2 maréknyi rukkola
50 g vaj
75 ml főzőtejszín vagy tejföl

Elkészítés:
Egy vastag falú serpenyőben a vaj felét felolvasztjuk, beledobjuk a csíkokra vágott bacont, enyhén megpirítjuk.

A tojásokat lazán felverjük, beleöntjük a serpenyőbe és hozzáadjuk a maradék vajat. Folyamatosan keverjük és mikor a tojás elkezd összeállni, levesszük a tűzről. Továbbra is keverjük, amikor elértük a kívánt állagot, belecsorgatjuk a tejszínt (ez ugyanis megállítja a tojás továbbsülését), a legvégén pedig az alaposan megmosott rukkolát is hozzáadjuk. Azonnal tálaljuk egy szelet rozskenyér kíséretében.

Tanácsok:
Pompás reggeli vasárnapra

Elkészítési idő: 5 perc

A receptet beküldte: Lexi38


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Nori féle tojásrántotta » Mikrós rántotta » Sarah rántotta » Rántotta csirkemellel
» Színes tojásrántotta » Habkönnyű rántotta 2. » Zöldfűszeres rántotta » Tojás rántotta
» Cukkínis tojásrántotta » Tojásrántotta a la Csabi » Burgonyás rántotta » Zöldséges rántotta
» Májas rántotta » Rántotta görögösen » Agglegény rántotta » Olaszos rántotta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.