Tutireceptek.hu fejléc

Rumos gesztenyegolyó recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
50 dkg gesztenyemassza, 50 dkg porcukor, 1 kávéskanál rum, 10 dkg rumos meggy, 10 dkg étcsoki vagy csokidara, 1 evőkanál olaj.

Elkészítés:
A gesztenyemasszát a porcukorral, rummal, olajjal összekeverjük. Golyókat formálunk, mindegyik közepébe egy-egy rumos meggyet teszünk. Csokimázzal leöntjük vagy meghempergetjük csokidarában.


A receptet beküldte: tinendo

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Minifánk rumos szilvával » Rumos szelet » Rumos szilva nyersen » Rumos banánfánk
» Rumos-mákos bejgli » Meleg rumos meggyleves » Marcipános-rumos szelet » Rumos puncs szelet
» Rumos kakaóhab » Rumos-diós csokifagyi » Rumos félhold süti » Rumos keksz golyók
» Rumos kétszínű sütemény » Rumos áfonyakrém » Rumos meggy » Gesztenyegolyó II.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.