Tutireceptek.hu fejléc

Rumos szilva nyersen recept

Kategória:


Hozzávalók:
1 kg magozott szilva
30 dkg kristálycukor
késhegynyi benzoesavas nátrium
0.5 dl rum

Elkészítés:
A szilvát jénai tálban lecukrozzuk.A rumban feloldjuk a tartósítót és a cukros szilvához adjuk,alaposan összekeverjük,de vigyázva ,hogy a gyümölcs össze ne törjön.Egy napig állni hagyjuk időnként megkeverjük.Üvegekbe töltjük lekötjük ,és a kamrába tesszük.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Illatos szilvás pite » Szilvás-túrós lepény » Szalonnás aszalt szilva » Aszaltszilvás palacsinta
» Vaniliás szilvapuding » Habos-szilvás pite » Szilvás-mazsolás hús » Szilvás limonádé
» Rumos bukta » Aszaltszilva-krémleves » Rumos mazsolafagylalt » Diós-szilvás kupola
» Szilvalekvár cukor nélkül » Class szilvás lepény » Rumos sszelet » Túróval töltött szilva


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.