Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rumos szilva nyersen recept

Kategória:


Hozzávalók:
1 kg magozott szilva
30 dkg kristálycukor
késhegynyi benzoesavas nátrium
0.5 dl rum

Elkészítés:
A szilvát jénai tálban lecukrozzuk.A rumban feloldjuk a tartósítót és a cukros szilvához adjuk,alaposan összekeverjük,de vigyázva ,hogy a gyümölcs össze ne törjön.Egy napig állni hagyjuk időnként megkeverjük.Üvegekbe töltjük lekötjük ,és a kamrába tesszük.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Túróval töltött szilva » Rumos csokoládékrém. » Rumos kakaóhab » Aszalt szilvás falatok
» Rumos mokka » Bortésztába burkolt szilva » Mákos szilvásgombóc » Egyszerű szilvaleves
» Német szilvás pite » Rumos félhold süti » Szilvás-mazsolás sütemény » Aszalt szilvás kacsacomb
» Szilvás torta » Szilvafelfújt » Rumos csokoládégolyócskák » Rumos félhold(Kata-féle)


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.