Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás libamáj puding recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
30 dkg erdei gomba
50 dkg libamáj
3 tojás
5 dkg vaj
3 db zsemle
1 dl aszpik
tej
reszelt sajt
só, bors

Elkészítés:
A felütött tojást vajjal és reszelt sajttal összekeverjük. A zsemléket tejbe áztatjuk, ha megpuhultak, apró lyukú szűrűn átpasszírozzuk őket, sóval, borssal ízesítjük, végül hozzákeverjük a tojásos habarást. A libamájat megsütjük, majd apróra vágjuk. A gombát is felaprítva, enyhén sózva megpároljuk. A pudingformákat vajjal kikenjük, és belerétegezzük a hozzávalókat: massza, gomba, máj. Az alsó és a felső réteg a tojásos keverék legyen. Forró gőz fölött 1 órán át főzzük, ha kihűlt, aszpikkal bevonjuk, hűtőben lehűtve tároljuk.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás karajom » Gombás-cukkinis omlett » Kókuszos kölespuding » Kínai citromos gombás pipi
» Gombás csirkemájragu » Gombás tarhonya » Őszi gombás szendvics. » Gombás szűzérmék
» Pudingos süti » Sült dinnyepuding » Gombás-Husos Fasirt » Gombás rakott borda
» Rakott puding » Fahéjas puding » Kifordított gombás hús » Joghurtos tejszínpuding


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.