Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sertéskaraj Havanna módra recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet rövidkaraj (csontnélkül)
1 doboz darabos ananászkonzerv
1 kk musttár
kis szeecsendió

kis liszt
olaj a sütéshez

Elkészítés:
A karajszeleteket kiverjük, besozzuk,majd megforgatjuk lisztbe,és forró olajban hirtelen pirosra sütjük.Ekkor hozzáadjuk az ananászlevét kevés vízet öntünk alá, puhára pároljuk.Ha elkészült, kiemeljük a szeleteket és a visszamaradt
levet ízesitjük mustárral és szerecsendióval.
Elfőzzük belőle a vízet, majd megszorjuk liszttel,hogy szép barna szinü mártást kapjunk. Tálra tesszük a karajszeleteket megszorjuk az ananászdarabokkal, ráöntjük a mártást, és rizzsel köritve tálaljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kocsonya erdélyi módra » Diós Csiga Andi módra » Máj brassói módra » Sertéskaraj pásztor módra
» Madártej Kata módra » Joghurttorta Kobold módra » Gyümölcsleves Lajos módra » Kókuszos kifli Ági módra
» Tepsis tarja b-anya módra » Csoki torta Maris módra » Rácsos almás Ági módra » Uborka saláta Görög módra
» Csirkemell Mérő módra » Sertéskaraj parasztosan » Finom rétes Emyke módra » Lúdláb torta Emyke módra


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.