Tutireceptek.hu fejléc

Sertéskaraj Havanna módra recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet rövidkaraj (csontnélkül)
1 doboz darabos ananászkonzerv
1 kk musttár
kis szeecsendió

kis liszt
olaj a sütéshez

Elkészítés:
A karajszeleteket kiverjük, besozzuk,majd megforgatjuk lisztbe,és forró olajban hirtelen pirosra sütjük.Ekkor hozzáadjuk az ananászlevét kevés vízet öntünk alá, puhára pároljuk.Ha elkészült, kiemeljük a szeleteket és a visszamaradt
levet ízesitjük mustárral és szerecsendióval.
Elfőzzük belőle a vízet, majd megszorjuk liszttel,hogy szép barna szinü mártást kapjunk. Tálra tesszük a karajszeleteket megszorjuk az ananászdarabokkal, ráöntjük a mártást, és rizzsel köritve tálaljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Császármorzsa Briell-módra » Csirkemell "izé"módra » Mézes sertéskaraj » Csülök pékné módra
» Hideg kutya Emyke modra » Körözött Kata módra » Vendégváró manduli módra » Sajttorta Juditka módra
» Csirkemell pizzasütő módra » Csirke francia módra » Májgombóc Erzsi módra » Tepertőkrém paleo módra
» Sertéscsülök pékné módra » Sárgabarackos sertéskaraj » Friss kolbász bajor módra » Töltött tök Nóci módra


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.