Tutireceptek.hu fejléc

Friss kolbász bajor módra recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 kg lapocka, vagy comb,
2 kg zsírszalonna,
1 dl száraz vörösbor,
1 csokor finomra vágott petrezselyemzöld,
50 dkg gomba,
10 dkg só,
2 dkg őrölt fehér bors,
bél.

Elkészítés:
A gombát megfőzöm a petrezselymes vörösborban. A húst közepes lyukú tárcsán ledarálom. Az összes hozzávalót összekeverem, hozzáadom még a fűszereket is, majd az egészet jól összekeverem. Betöltöm a bélbe, majd 10 cm-enként megcsavarom.


A receptet beküldte: tinendo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bajor savanyú pecsenye » Csirke vadász módra » Zsermák Emyke modra » Almás-fahéjas frissítő
» Csülök Maja módra » Friss saláta » Padlizsán keleti módra » Erdélyi füstölt kolbász
» Pizzás Muffin Frakk módra » Kolbászos lecsó egyszerűen » Serpenyős rizses kolbász » Kolbászos fejtettbab leves
» Baconos hús arany módra » Friss tavaszi fűszerhab » Csirkecsorba szerb módra » Gombaleves Tamás módra


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.