Tutireceptek.hu fejléc

Friss kolbász bajor módra recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 kg lapocka, vagy comb,
2 kg zsírszalonna,
1 dl száraz vörösbor,
1 csokor finomra vágott petrezselyemzöld,
50 dkg gomba,
10 dkg só,
2 dkg őrölt fehér bors,
bél.

Elkészítés:
A gombát megfőzöm a petrezselymes vörösborban. A húst közepes lyukú tárcsán ledarálom. Az összes hozzávalót összekeverem, hozzáadom még a fűszereket is, majd az egészet jól összekeverem. Betöltöm a bélbe, majd 10 cm-enként megcsavarom.


A receptet beküldte: tinendo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Saláta Andi módra » Rácsos almás Ági módra » Banán indonéz módra » Bajor májgombócleves
» Hússzeletek bakonyi módra » Sertésborda tanya módra » Csirkecombok "Toros"-módra » Mézes csirke Maris módra
» Máj portugál módra » Mentaszörp Emyke módra » Pizzatekercs Ági módra » Keksztorta Mamóca módra
» Csülök Maja módra » Tejfölös kolbászleves » Túrófánk andland módra » Kolbászos batyu


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.