Tutireceptek.hu fejléc

Friss kolbász bajor módra recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 kg lapocka, vagy comb,
2 kg zsírszalonna,
1 dl száraz vörösbor,
1 csokor finomra vágott petrezselyemzöld,
50 dkg gomba,
10 dkg só,
2 dkg őrölt fehér bors,
bél.

Elkészítés:
A gombát megfőzöm a petrezselymes vörösborban. A húst közepes lyukú tárcsán ledarálom. Az összes hozzávalót összekeverem, hozzáadom még a fűszereket is, majd az egészet jól összekeverem. Betöltöm a bélbe, majd 10 cm-enként megcsavarom.


A receptet beküldte: tinendo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bajor pogácsa » Túrós lepény nagyi módra » Krumplifőzelék Malbe módra » Birkapörkölt Erzsi módra
» Kolbászos kifli » Rakott tészta Ani módra » Erdélyi füstölt kolbász » Almás pite/ sas módra
» Vegyes friss saláta » Libamáj lyoni módra » Hamburger izraeli modra » Friss zöldséges spagetti
» Fasírt Marcipanbaba módra » Töltött tök Nóci módra » Kocsonya erdélyi módra » Csirke jóasszony módra.


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.