Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Friss kolbász bajor módra recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 kg lapocka, vagy comb,
2 kg zsírszalonna,
1 dl száraz vörösbor,
1 csokor finomra vágott petrezselyemzöld,
50 dkg gomba,
10 dkg só,
2 dkg őrölt fehér bors,
bél.

Elkészítés:
A gombát megfőzöm a petrezselymes vörösborban. A húst közepes lyukú tárcsán ledarálom. Az összes hozzávalót összekeverem, hozzáadom még a fűszereket is, majd az egészet jól összekeverem. Betöltöm a bélbe, majd 10 cm-enként megcsavarom.


A receptet beküldte: tinendo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös kolbászleves » Turmix Kormi módra » Csirkecombok "Toros"-módra » Sólet Ági módra
» Csirke anyós módra » Aranygaluska Anikó módra » Friss fügesaláta » Fasírt Marcipanbaba módra
» Német krumpliskolbász » Palacsinta Ági módra » Gyümitorta Lívimodra » Kolbászos sajtkrém
» Kolbászos-hagymás sajtkrém » Lasagne recept Emyke módra » Sajtos pogácsa Erzsi módra » Bajor labdapecsenye


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.