Tutireceptek.hu fejléc

Pizzás csiga Emese modra recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
A tésztához:

6 dkg élesztő
1 kg liszt
2 púpos evőkanál tejföl
2 evőkanál olaj
4,8 dl víz
4 kiskanál só

A töltelékhez:

1 flakon kecsap
30 dkg parizer
30 dkg reszelt sajt
40 deka gomba

Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk vagy dagasztógépbe tesszük.
Ha megkelt, téglalap alakúra nyújtjuk.
Megkenjük kecsappal,megszórjuk origanoval,rátesszük a parizert,szeletekre vágot gombát és végül a reszelt sajt 3/4-ét.
Feltekerjük mint a rétest, és kétujjnyi vastagra vágjuk.
Kizsírozott tepsibe rakjuk.
A korongokat tepsibe helyezzük, és sajttal megszórjuk. Előmelegített sütőben, 180 fokon, 25 percig sütjük.

Tanácsok:
A kecsap helyett meg lehet kenni tejfölél is,úgy is nagyon finom.


A receptet beküldte: Emy 35


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kakaós csiga (update 2) » Saslik ínyenc módra » Gyümölcsös pudingcsiga » Epertorta Emyke módra
» Pizzás falatok » Brigicsigabiga » Csirkemell Edit módra » Babgulyás vadász módra
» Őszi saláta Maja módra » Rétes lusta asszony módra » Ketchup Adél módra » Csiga-biga
» Csirke zezsua módra » Kókuszos csiga » Rakott krumpli Belga módra » Túrótorta Edicske módra


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.