Tutireceptek.hu fejléc

Sonkás kalács recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
40 dkg sonka
30 dkg sajt
4 tojás
3 evőkanál liszt
2 evőkanál tejföl

bors

Elkészítés:
A 4 tojásfehérjét kemény habbá verjük, beletesszük a 3 kanál lisztet és a 2 kanál tejfölt. A 4 tojás sárgáját külön elkeverjük a 30 dkg reszelt sajttal, a 40 dkg apróra vágott sonkával, a sóval és a borssal. A kettőt összedolgozzuk úgy, hogy a hab ne törjön össze, majd kivajazott kalácsformába tesszük. Előmelegített sütőben, közepes hőfokon, 25-30 percig sütjük .


A receptet beküldte: kandi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Osztrák mézeskalácstorta » Kalács U2 » Banános kalács » Hagymás sonkás saláta
» Sajtos-sonkás pogácsa » Sonkás alagút » Kovászos kalács » Sonkás-gombás batyu
» Sonkás csirkemellfilé » Mézeskalács függelék » Gépi foszlóskalács » Sonkás rakott karfiol
» Sajtos-sonkás fusilli » Tojásos, sonkás saláta » Narancsos update kalács » Sonkás-sajtos croissant


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.