Tutireceptek.hu fejléc

Sonkás kalács recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
40 dkg sonka
30 dkg sajt
4 tojás
3 evőkanál liszt
2 evőkanál tejföl

bors

Elkészítés:
A 4 tojásfehérjét kemény habbá verjük, beletesszük a 3 kanál lisztet és a 2 kanál tejfölt. A 4 tojás sárgáját külön elkeverjük a 30 dkg reszelt sajttal, a 40 dkg apróra vágott sonkával, a sóval és a borssal. A kettőt összedolgozzuk úgy, hogy a hab ne törjön össze, majd kivajazott kalácsformába tesszük. Előmelegített sütőben, közepes hőfokon, 25-30 percig sütjük .


A receptet beküldte: kandi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sonkás tojás sörtésztában » Sonkás-hagymás szelet » Sonkás szendvics 3. » Sonkás alagút 4
» Fűszeres-almás kalács » Sonkás-zöldséges rizsestál » Sonkás csusza » Sonkás gnocchi
» Almáskalács » Puha mézeskalács II. » Kakaós kalács észt módra » Medvehagymás-sajtos kalács
» Cseresznyés kalács dióval » Sonkás falatok » Gyors kalács(Kata-féle) » Hamis sonkaszelet


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.