Tutireceptek.hu fejléc

Sós-sajtos pálma recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
50dkg liszt
25dkg margarin
2dl tej
1cs sütöpor
2mk só (ill ízlés szerint lehet több is)
Töltelék: 30dkg reszelt trappista
25dkg margarin
1kk pirospaprika

Elkészítés:
A tésztához összegyúrjuk a hozzávalókat, majd 4 cipóra osztjuk.
Összekeverjük a töltelékhez valókat is, majd azt is 4 részre osztjuk.
A tésztát téglalap alakúra nyújtjuk, rákenjük a sajtos margarint, majd két végéröl a közepéig feltekerjük. Folpackba csomagolva 1 éjszakára hütöbe tesszük. Másnap vékony karikákat vágunk belöle és aranysárgára sütjük.

Tanácsok:
egyszerü és finom. Könnyü elkészíteni, nem lehet elrontani.


A receptet beküldte: tapsi hapsi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tojásos-sajtos mártogatós » Túrófánk Pálma módra » Sós-sajtos kiflike » Szalonnás rakott pogácsa
» Apró sajtos kifli » Sajtos borkorcsolya » Szerb sós pite » Szezámmagos mákos kocka
» Csipsz-keksz » Diós - kaskavalos » Kefires sós kifli » Sajtos pereckék
» Darált húsos muffin » Vendégváró sós stangli » Fitt sajtos korong » Párolt füge


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.