Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Spenótós hústekercs recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
6-8 személyre
2 sertéslapocka
(darabonként 50 dkg)
40 dkg. leveles spenót
1 teáskanál mustármag
1 teáskanál köménymag
2 teáskanál szecsuáni bors
frissen őrölt bors


díszítéshez: koktél paradicsom

Elkészítés:
Vágd be a lapockákat a hús erezetének megfelelően, hosszában , kb. egy centiméter mélyen. A felvágott húst hajtsd szét, klopfold laposra, ha szükséges, és tedd félre.
Törd össze egy mozsárban a mustármagot, a köményt és a szecsuáni borsot, majd kend be vele egyeneletesen a húsok mindkét oldalát.
A spenótot tedd kevés forró vízbe, hagyd összeesni, majd hideg vízzel mosd le, és jól nyomkodd ki.
Sózd, borsozd.
A húsokon oszlasd szét a spenótot, majd tekered fel, és hústűvel tűzd össze őket.
Lassú tűzön grillezd meg, koktélparadicsommal díszítve tálald.


A receptet beküldte: Ne add fel


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Spenótos finomság » Sajtos-sonkás hústekercs » Spenótos pulyka rolád » Spenótos sajtos tészta
» Spenótos-túrós wrap » Spenótos tészta (vegan) » Spenótos batyu » Spenótos burgonyafőzelék
» Spenótos- túrós lasagne » Zöld fűszeres hústekercs » Spenotos lasange » Spenótos-sajtos batyu
» Spenótos rétes » Túrós -spenótos burek » Spenótos töltött tojás » Spenótos sajtos nokedli


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.