Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Spenótos risotto recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
300 g spenót (fagyasztott is jó)
2 összezúzott fokhagymagerezd
100 g rizs (risottorizs)
1 EK olivaolaj
1 TK fenyőmag (ha van)
50 ml száraz fehérbor
150 ml húslé vagy 1/2 TK vegeta
só, bors
1 EK reszelt parmezán
1 EK tejföl

Elkészítés:
A jól összenyomott spenótot, a fokhagymával az 1 EK olajon illetve a rizzsel üvegesre pároljuk.
Hozzáadjuk a fenyőmagot, majd felengedjük a fehérborral, pici vízzel, hozzáadva a vegetát.
Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, majd amikor már kész belekeverjük a reszelt parezánt, és a tejföllel elkeverjük.

Jó étvágyat.

Tanácsok:
ww-seknek: egy adag 8 pont.

Elkészítési idő: 25 perc

A receptet beküldte: gubaa


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges Risotto » Spenótos-húsos finomság » Spenótos-tonhalas spagetti » Sajtos-spenótos tészta
» Sonkás-spenótos fusilli » Spenótos-túrós wrap » Spenótos sajtos tészta » Spenótos-lazacos lasagne
» Spenótos pulykamell » Spenótos- túrós lasagne » Spenótos palacsinta » Spenótos gnocchi
» Spenótos sajtos metélt » Spenótos tészta Anditól » Spenotos lasange » Görög spenótos rétes WW


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.