Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Spenótos pesto recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
Hozzávalók (10 szendvicshez):
25 dkg fagyasztott parajpüré (natúr),
15 dkg reszelt parmezán,
5 dkg fenyőmag vagy napraforgómag,
1 marék friss bazsalikomlevél,
2 gerezd fokhagyma,
2 dl olívaolaj,
2 evőkanál citromlé,
egy kis só

Elkészítés:
A kiengedett spenótnak csurgasd le a levét. A spenót felével turmixold pépesre a bazsalikomot, fokhagymát, fenyőmagot és a parmezánt. Apránként csurgasd hozzá az olívaolajat, hogy egész sűrű masszát kapj. A végén keverd bele a citromlevet, majd add hozzá a maradék spenótot. Nagyon finom mártogatósnak, ropogós kiflivel vagy pizzán, zöldségen grillezve is.


A receptet beküldte: TyBoR


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Spenótos muffin » Petrezselyempesto » Spenótos csicserikrémleves » Spenótos sajtos nokedli
» Sonkás-spenótos fusilli » Spenótos töltött tojás » Spenótos- túrós lasagne » Spenótos rizs
» Spenótos rakott krumpli » Medvehagymás pesto » Spenótos risotto » Spenotos krumpli
» Spenótos fitt nokedli » Spenótos pulykamell » Pestos halfilé » Spenótos kefirital


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.