Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Strasbourgi Pizza recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
150 g natúr krémsajt,
saláta vagy hal fűszerkeverék,
1 kis fej vöröshagyma,
1 szelet húsos szalonna,
4 evőkanál ementáli sajt,
1 evőkanál finomra vágott petrezselyemzöld,
1 nagy vagy 2 kicsi kész pizzalap.

Elkészítés:
A sütőt 200 fokra előmelegítjük.
A natúr krémsajthoz egy kevés saláta vagy hal fűszerkeveréket keverünk.
A hagymát finomra, a szalonnát kis kockákra vágjuk. A krémsajtot a pizzalapokra kenjük, megszórjuk a hagymával és a szalonnával, a finomra vágott petrezselyemmel és a reszelt ementáli sajttal.
A forró sütőbe toljuk, készre sütjük.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Egyszerű pizzatészta » Pizzatekercs Ági módra » Diétás pizza » Fazékban sült pizza
» Pizza szósz házilag » Zabpehelylisztes pizza » Nápolyi pizza » Pizzatészta házilag
» A legfinomabb pizza » Karfiol pizza » Virslis csiga pizzakrémmel » Pizzatészta másképp
» Pizza tészta nélkül » Pizzaszendvics » Pizza - pizzatészta nékül » Pizza duett


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.