| Strasbourgi Pizza receptTésztafélék Hozzávalók: 150 g natúr krémsajt, saláta vagy hal fűszerkeverék, 1 kis fej vöröshagyma, 1 szelet húsos szalonna, 4 evőkanál ementáli sajt, 1 evőkanál finomra vágott petrezselyemzöld, 1 nagy vagy 2 kicsi kész pizzalap. Elkészítés: A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A natúr krémsajthoz egy kevés saláta vagy hal fűszerkeveréket keverünk. A hagymát finomra, a szalonnát kis kockákra vágjuk. A krémsajtot a pizzalapokra kenjük, megszórjuk a hagymával és a szalonnával, a finomra vágott petrezselyemmel és a reszelt ementáli sajttal. A forró sütőbe toljuk, készre sütjük. A receptet beküldte: badonyimariaeva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |