Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Szendvicstorta recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
14 dkg lágy vaj
4 evőkanál majonéz
1 evőkanál mustár
50 dkg fehérkenyér
20 dkg krémsajt
30 dkg túró
5 dkg zsemlemorzsa
15 dkg főtt füstölt tarja
15 dkg sonka
2 csemegeuborka
3 paradicsom
4 evőkanál sindling apróra vágva
só és bors

Elkészítés:
A vajat habosra keverjük a majonézzel és a mustárral. A húst a paradicomot és az uborkát apróra vágjuk. A vajkrémet három részre osztjuk. Az elsőt a tarjával és a snidlingel, a második adagot a sonkával és a borssal, a harmadik adagot a zöldségekkel keverjük össze. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
A kenyér héját levágjuk, a belét vízszintesen négy lapra vágjuk, mint ha tortalapok lennének. Megkenjük a háromféle krémmel a három lapot és a negyediket a tetejére tesszük. Így megkapjuk a szendvicstortát. A krémsajtot a túróval kikeverjük, sóval borsal ízesítjük. A tortánkat körbe és a tetejét bekenjük vele. A kész tortát meghintjük zsemlemorzsával és a tetejét paradicsom karikákkal díszítjük.

Tanácsok:
Ha elkészültünk vele, hűthetjük 1-2 órát.

8 szelet jön ki belőle. Egy szelet 612 kalóriát tartalmaz.

Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: 4896 kcal

A receptet beküldte: Kiss Ildikó


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tonhalas szendvicstorta » Húsvéti sonkás tekercs » Ínyenc padlizsánkrém » Tojásos camembert krém
» Vendégváró sajtgolyók » Sonkatekercs aszkipban » Padlizsánkrémem » Túrós medvehagymás krém
» Gyors májpástétom » Padlizsánkrém: » Lilahagymás sajtkrém » Vajaskenyér
» Krumplikrém pirítósra » Pulykás pitaszendvics » Vad-májpástétom » Padlizsánkrém juhsajttal


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.