Tutireceptek.hu fejléc

Szendvicstorta recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
14 dkg lágy vaj
4 evőkanál majonéz
1 evőkanál mustár
50 dkg fehérkenyér
20 dkg krémsajt
30 dkg túró
5 dkg zsemlemorzsa
15 dkg főtt füstölt tarja
15 dkg sonka
2 csemegeuborka
3 paradicsom
4 evőkanál sindling apróra vágva
só és bors

Elkészítés:
A vajat habosra keverjük a majonézzel és a mustárral. A húst a paradicomot és az uborkát apróra vágjuk. A vajkrémet három részre osztjuk. Az elsőt a tarjával és a snidlingel, a második adagot a sonkával és a borssal, a harmadik adagot a zöldségekkel keverjük össze. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
A kenyér héját levágjuk, a belét vízszintesen négy lapra vágjuk, mint ha tortalapok lennének. Megkenjük a háromféle krémmel a három lapot és a negyediket a tetejére tesszük. Így megkapjuk a szendvicstortát. A krémsajtot a túróval kikeverjük, sóval borsal ízesítjük. A tortánkat körbe és a tetejét bekenjük vele. A kész tortát meghintjük zsemlemorzsával és a tetejét paradicsom karikákkal díszítjük.

Tanácsok:
Ha elkészültünk vele, hűthetjük 1-2 órát.

8 szelet jön ki belőle. Egy szelet 612 kalóriát tartalmaz.

Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: 4896 kcal

A receptet beküldte: Kiss Ildikó


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tonhalas szendvicstorta » Currys sárgarépakrém » Vinete » Hagymás camembert krém
» Nap-pirítós » Kapros túrókrém » Karfiolkrém, brokkolikrém » Ananászos melegszendvics
» Sonkatekercs » Egyszerű tojáskrém » Sült hot-dog » Avokádós padlizsánkrém
» Tonhalas melegszendvics » Olívakrém » Répás almás pirítós » Almás-diós sajtkrém


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.