Tutireceptek.hu fejléc

Tejszín krémsajt recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
4 dl tejszín, 1 mokkáskanál só és ugyanannyi cukor

Elkészítés:
A tejszínt szobahõmérsékleten hagyom savanyodni (ez a tejszín frissességétõl függõen 1-3 nap), majd géz- vagy ritka szövésû zsákocskába öntöm. Aláteszek egy edényt, ami a levét felfogja. Ha már nem csöpög, készen van a krémsajt, amit formába teszek és lefedve tárolom a hûtõszekrényben. (Ha a tejszín véletlenül savanyú, így szoktam hasznosítani.)

Elkészítési idő: 5 perc

A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krémsajt torta » Tejszínes, tojásos karfiol » Tejszínes sárgadinnyeleves » Csokis-Tejszínes süti
» Almás-tejszínes csirkemell » Joghurtos tejszínpuding » Tejszínes mustáros karaj » Tejszínes rakott krumpli
» Tejszínes mustáros hús » Tejszínes csokoládékrém » Sajtos-tejszínes kotlett » Gombás tejszínes csirke
» Tejfölös-tejszínes piskóta » Kávés tejszínkrém. » Tejszínes alagút » Tejszínes sajtkrémleves


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.