Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejszín krémsajt recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
4 dl tejszín, 1 mokkáskanál só és ugyanannyi cukor

Elkészítés:
A tejszínt szobahõmérsékleten hagyom savanyodni (ez a tejszín frissességétõl függõen 1-3 nap), majd géz- vagy ritka szövésû zsákocskába öntöm. Aláteszek egy edényt, ami a levét felfogja. Ha már nem csöpög, készen van a krémsajt, amit formába teszek és lefedve tárolom a hûtõszekrényben. (Ha a tejszín véletlenül savanyú, így szoktam hasznosítani.)

Elkészítési idő: 5 perc

A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes sütőtök leves » Tejszínes sajtkrémleves » Fokhagymás kapros krémsajt » Tejszínes gombás teszta
» Gombás tejszínes csirke » Csokis tejszínes sütemény » Krémsajtos hal » Tejszínes lencsekrémleves
» Tejszínes csirke gazdagon » Tejszínes tükörtojás » Tejszínes sült halfilé » Krémsajtos almasaláta
» Tejszínes sült szabdzsi » Tejszínes süllő » Tejszínhabos-túrós kocka » Krémsajt torta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.