Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Babos tejszines csirkemáj recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
-50 dkg csirkemáj
-10 dkg húsos szalonna
-2 szál póréhagyma
-15 dkg vegyes színű paprika
-1 teáskanál szárított tárkony
-15 dkg főtt bab (konzerv)
-2 dl tejszín

Elkészítés:
A csirkemájat megmossuk, leszárítjuk, és a nagyobb darabokat kettévágjuk. A szalonnát apró kockákra vágjuk. A pórét megtisztítjuk, fél karikákra vágjuk. A paprikát megmossuk, magházát kiemeljük, húsát apró kockákra vágjuk.
A szalonna zsírját kipirítjuk, rátesszük a csirkemájat. Amikor megpirult (4-5 perc), rátesszük a pórét, a paprikát, sózzuk, borsozzuk és megszórjuk a tárkonnyal. Összepirítjuk. A babot leöblítjük, és a puha paprikához keverjük. Összerottyantjuk, ráöntjük a tejszínt, és 2-3 perc alatt összefőzzük, majd tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: 598 kcal

A receptet beküldte: imolaviola


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mexikói babos egytál » Csirkemáj baconszalonnában » Tejszínes csirkemell » Fűszeres csirkemáj
» Epres-tejszínes » Gombás tejszínes csirke » Tejszínes csirkehús » Tejszínes Csokitorta
» Zöldbabos pulykapörkölt » Zöldséges-tejszínes csirke » Sonkás tejszínes tészta » Zöldbabos tarte
» Sütőtökös tejszínes csirke » Csirkemájjal töltött gomba » Tejszines meggytorta » Tejszínes tükörtojás


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.