Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Babos tejszines csirkemáj recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
-50 dkg csirkemáj
-10 dkg húsos szalonna
-2 szál póréhagyma
-15 dkg vegyes színű paprika
-1 teáskanál szárított tárkony
-15 dkg főtt bab (konzerv)
-2 dl tejszín

Elkészítés:
A csirkemájat megmossuk, leszárítjuk, és a nagyobb darabokat kettévágjuk. A szalonnát apró kockákra vágjuk. A pórét megtisztítjuk, fél karikákra vágjuk. A paprikát megmossuk, magházát kiemeljük, húsát apró kockákra vágjuk.
A szalonna zsírját kipirítjuk, rátesszük a csirkemájat. Amikor megpirult (4-5 perc), rátesszük a pórét, a paprikát, sózzuk, borsozzuk és megszórjuk a tárkonnyal. Összepirítjuk. A babot leöblítjük, és a puha paprikához keverjük. Összerottyantjuk, ráöntjük a tejszínt, és 2-3 perc alatt összefőzzük, majd tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: 598 kcal

A receptet beküldte: imolaviola


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes sült szabdzsi » Zöldbabos hús » Tejszines őszibarackleves » Tejszínes karalábé sajttal
» Tejszínes pulyka » Tejszínes csirke csoda » Tejszínes pulykahús » Édes-savanyú csirkemáj
» Babos tésztasaláta » Tejszínes, kapros csirke » Babos rizs » Jászsági csirkemáj
» Tejszínes gombaleves » Zöldbabos tonhalsaláta » Lecsós csirkemáj2 » Barackos tejszínes csirke


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.