Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes-tormás csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Hozzávalók:
• 1 nagy csirke,
• 15 dkg héjatlan mandula,
• 20 dkg reszelt torma,
• 1,5 dl tejszín,
• 2-3 fej hagyma,
• só,
• kevés friss gyömbér
kevés friss gyömbér

Elkészítés:
Elkészítése: A csirkét daraboljuk fel, tegyünk lábasba, öntsünk rá vizet, hogy ellepje, sózzuk. Ezután tegyük bele a tormát, a mandulát, éa a negyedekbe vágott hagymákat. Forraljuk fel, majd vegyük kisebbre a lángot, és lassú tűznél főzzük 50 percig. Vegyük ki a húsokat, a főzőlét pedig turmixoljuk össze. Reszeljünk bele egy kis gyömbért, adjuk hozzá a tejszínt, és a szószt öntsük a húsra. Héjában főtt burgonyával tálaljuk.


A receptet beküldte: rohangya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemájjal töltött gomba » Szőlős csirke » Debreceni csirkemell » Egyszerű rakott csirkemell
» Rizses, kukoricás csirke » Csirkés penne » Csirke gombával töltve » 30 perces csirkepörkölt.
» Petrezselymes csirkemell » Töltött csirkecomb » Zöldsaláta csirkével » Csirkés tálka
» Gyors csirke curry » Csirkemelles finomság » Parasztos csirkesült » Omlós csirke almával


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.