Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes-tormás csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Hozzávalók:
• 1 nagy csirke,
• 15 dkg héjatlan mandula,
• 20 dkg reszelt torma,
• 1,5 dl tejszín,
• 2-3 fej hagyma,
• só,
• kevés friss gyömbér
kevés friss gyömbér

Elkészítés:
Elkészítése: A csirkét daraboljuk fel, tegyünk lábasba, öntsünk rá vizet, hogy ellepje, sózzuk. Ezután tegyük bele a tormát, a mandulát, éa a negyedekbe vágott hagymákat. Forraljuk fel, majd vegyük kisebbre a lángot, és lassú tűznél főzzük 50 percig. Vegyük ki a húsokat, a főzőlét pedig turmixoljuk össze. Reszeljünk bele egy kis gyömbért, adjuk hozzá a tejszínt, és a szószt öntsük a húsra. Héjában főtt burgonyával tálaljuk.


A receptet beküldte: rohangya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemáj grillsütőben » Indiai csirkés szendvics » Illatos csípős csirke » Csirkemell rizibizivel
» Almás csirkeleves » Zöldbabpüré csirkehússal » Barbár csirke » Juhtúrós rakott csirke
» Káposztás csirke » Ananászos csirkemellfilé » Tejszínes csirkés penne » Csirkés-zöldséges rizotto
» Szumátrai csirkemell » Csirke anyós módra » Rácos csirkecomb » Kínai illatos omlós csirke


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.