Tutireceptek.hu fejléc

Krémsajtlepény kékszőlővel recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
5 dl tejszín,
30 dkg krémsajt,
10 dkg porcukor,
4 tojás sárgája,
1 csomag vaníliás cukor,
1 citrom héja,
5 g zselatin,
1 fürt szőlő

Elkészítés:
A zselatint fél dl vízbe beáztatjuk, és állni hagyjuk.
A tojások sárgáját a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, majd hozzákeverjük a krémsajtot, a reszelt citromhéjat, a zselatint, végül a felvert tejszínhabot.
Formába töltjük, hűtőben dermesztjük, majd kék-szőlővel díszítve tálaljuk.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szilvás, kókuszos szelet » Tojáshabos babapiskóta » Túrós süti2 » Finom csokis kehely
» Marlenka » Pöttyös Mézes » Puncs- szelet » Fekete-erdői meggytorta
» Epres fincsi krémes » Az én francia krémesem » Sünifánk » Tészta nélküli túrós lepény
» Habos epres lepény » Kalács kenyérsütő gépben » Gyümölcsös tejespite » Meggyes-mákos sütemény


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.