Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Krémsajtlepény kékszőlővel recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
5 dl tejszín,
30 dkg krémsajt,
10 dkg porcukor,
4 tojás sárgája,
1 csomag vaníliás cukor,
1 citrom héja,
5 g zselatin,
1 fürt szőlő

Elkészítés:
A zselatint fél dl vízbe beáztatjuk, és állni hagyjuk.
A tojások sárgáját a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, majd hozzákeverjük a krémsajtot, a reszelt citromhéjat, a zselatint, végül a felvert tejszínhabot.
Formába töltjük, hűtőben dermesztjük, majd kék-szőlővel díszítve tálaljuk.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kávés mascarponetorta » Dr. Oetker golyó » Almás-diós muffin(Kata-féle) » Joghurtos kocka
» Kókuszos rakott keksz » Almafánk (nem almás fánk) » Kakaós felfújt » Bűvös kocka
» Mákos-szilvás püspökkenyér » Gesztenyés csúcs » Epres spiráltorta » Kefires korong
» Mogyoróvajas süti » Málnakrémes túrófánk » Mákospite » Cappuccino szelet 1.


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.