Tutireceptek.hu fejléc

Krémsajtlepény kékszőlővel recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
5 dl tejszín,
30 dkg krémsajt,
10 dkg porcukor,
4 tojás sárgája,
1 csomag vaníliás cukor,
1 citrom héja,
5 g zselatin,
1 fürt szőlő

Elkészítés:
A zselatint fél dl vízbe beáztatjuk, és állni hagyjuk.
A tojások sárgáját a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, majd hozzákeverjük a krémsajtot, a reszelt citromhéjat, a zselatint, végül a felvert tejszínhabot.
Formába töltjük, hűtőben dermesztjük, majd kék-szőlővel díszítve tálaljuk.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Habsipkás mogyorós korong » Pralinék » Diós csokis zabkeksz » Sárgarépa sütemény
» Fahéjas Juliska » Bögrés-mikró recept » Meggyes tekercs » Palacsinta (gluténmentes)
» Finom citromos szelet » Kókuszos-diós paleo keksz » Bögrés-mikrós süti » Albán finom krémes
» Kenyérpuding(Kata-féle) » Duplacsokis muffin » Almás, vaniliás tofudesszert » Mazsolás túrókocka


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.