Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes csülkös csusza recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 db kicsontozott, főtt füstölt csülök, 25 dkg csuszatészta, 3 db tojás, 2 dl tejszín, 1 dl tejföl, 3 dkg sertészsír, Ízlés szerint: frissen őrölt bors, és só.

Elkészítés:
A tésztát forró sós vízben megfőzzük, majd a főzővízből kiszedve, hideg vízzel lemossuk és a felforrósított zsírban megforgatjuk. A csülökhúst ledaráljuk, összekeverjük a tojások sárgájával, és a tejszín egy részével, megborsozzuk, és ráöntve a felmelegített tésztára, azzal összekeverjük, majd tűzálló tálba tesszük. A tojásfehérjéket a maradék tejszínnel kemény habbá verjük, és beborítjuk vele a tésztát. Előmelegített, forró sütőben készre sütjük. Ha megsült, pihentetjük, majd kockára vágva kínáljuk.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csülkös bab bográcsban » Tejszínes spanyol csirke » Tejszínes gombás teszta » Tejszínes gombaleves
» Tejszínes rakott krumpli » Csülkös káposztaleves » Almás-tejszínes csirkemell » Tejszínes-gombás csőtészta
» Tejszínes karfiolleves » Babos tejszines csirkemáj » Csülkös bab-2 » Tejszínes zellerkrémleves
» Tejszínes laskagomba » Tejszínes csirkemell II. » Tejszínes almatorta » Csülkös cipó


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.