Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tepertõs csusza recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
30 dkg csuszatészta,
20 dkg libatepertõ,
2 dl tejföl,
só, törött bors,
10 dkg juhtúró,
5 dkg szalonnapörc.

Elkészítés:
A tésztát a szokásos módon, sós, forrásban lévõ vízbe téve megfõzöm. Közben a tepertõt ledarálom, összekeverem a juhtúróval, a sóval, a borssal és a tejföllel. A leszûrt fõtt tésztát megforgatom a tepertõs öntetben. Ezután az egészet forró sütõben addig pirítom, amíg a tetején ropogós kéreg nem keletkezik. Tálalás elõtt kevés szalonnapörccel meghintem.


A receptet beküldte: elvira1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csusza tepsíben » Rakott csusza » Kéthagymás csusza » Rakott túrós csusza
» Tepsis csusza » Tepsis túrós csusza » Kapros-túrós csusza » Tejszínes csülkös csusza
» Túrós csusza serpenyőben » Éva túrós csuszája » Tepsis csirkés csusza » Csirkés csusza
» Halas csusza » Lecsó túrós csuszával » Juhtúrós kapros csusza » Sonkás csusza


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.