Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Töltött pulyka nyakbőr recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 pulyka nyakbőr
1 kg darált pulykamell
1 db áztatott
2 tojás
2 kanál zsemlemorzsa
2 kanál libazsír vagy olaj
1 gerezd fokhagyma
2 keménytojás
só, bors, 2 fej vöröshagyma
2 dl húsleves
1 kanál zsír

Elkészítés:
A darált húst összekeverjük a kifacsart zsemlével, a tojással, a zsemlemorzsával, a zsírral, a zúzott fokhagymával és a sóval, borssal. Beletöltjük a nyakbőrbe, beledugjuk a tisztított kemény tojásokat, és a végeket bevarrjuk. Egy tepsibe szeletekre vágott vöröshagymát szórunk, ráöntjük a húslevest, belehelyezzük a kanál zsírral megkent pulykanyakat. Gyakran locsolva pirosra sütjük.

Tanácsok:
Hidegen-melegen egyaránt kitűnő étel.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Marhahússal töltött pita » Töltött szendvics » Húsvéti töltött burgonya » Töltött narancs
» Pulykaragu-leves » Juhtúróval töltött pogácsa » Péter töltött káposztája » Nyári töltött káposzta
» Töltött sütőtök » Töltött csülök hidegen » Töltött zsúrkenyér » Csípős töltött burgonya
» Spenótos pulykafasírt » Pulykás pitaszendvics » Töltött krumplis fánk » Igazi sajtos pulykamell


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.