Tutireceptek.hu fejléc

Töltött sertéskaraj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg csontozott sertéskaraj,
50 dkg tehéntúró vagy juhtúró,
20 dkg Trapista sajt,
20 dkg füstölt sonka,
1 doboz gomba
őrölt fehérbors

Elkészítés:
A karajszeleteket úgy készítem, hogy 2 karajnyi húst bevágok, de nem vágom el teljesen, mintha zsebes hús lenne. A húst kiverem és enyhén sózom.
A tölteléknek a túrót összekeverem az apró kockára vágott sonkával, gombával, sajttal. Izesítem a fehérborssal.A hússzeleteket megtöltöm feltekerem, és planírozom, mint a rántott húst. Bő forró olajban kisütöm. Tálaláskor a tányérra ferdén kettészelve teszem,rá kis halom reszelt sajt kerül. Krumplipüré, párolt rízs, sült burgonya lehet a köret.

Tanácsok:
Sertéscombból is kipróbáltam, egész vékonyra kell vágni a combból a szeleteket, hogy jól átsüljön.
Nagyon finom.
Jó étvágyat hozzá!

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: Nóra*


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött hal Karcsi módra » Túróval töltött fánk » Hússal töltött ostyalap » Madra töltött káposztája
» Almával töltött camembert » Sajtos töltött zeller » Csirkemájjal töltött cékla » Sajttal töltött körte
» Nyírségi töltött karaj » Velővel töltött csirke » Töltött burgonya tojással » Töltött burgonyák
» Isztriai sertéskaraj » Csirkemájjal töltött karaj » Töltött padlizsán 2 » Töltött cukkiniszeletek


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.