| Töltött sertéskaraj receptHúsételek Hozzávalók: 1 kg csontozott sertéskaraj, 50 dkg tehéntúró vagy juhtúró, 20 dkg Trapista sajt, 20 dkg füstölt sonka, 1 doboz gomba őrölt fehérbors Elkészítés: A karajszeleteket úgy készítem, hogy 2 karajnyi húst bevágok, de nem vágom el teljesen, mintha zsebes hús lenne. A húst kiverem és enyhén sózom. A tölteléknek a túrót összekeverem az apró kockára vágott sonkával, gombával, sajttal. Izesítem a fehérborssal.A hússzeleteket megtöltöm feltekerem, és planírozom, mint a rántott húst. Bő forró olajban kisütöm. Tálaláskor a tányérra ferdén kettészelve teszem,rá kis halom reszelt sajt kerül. Krumplipüré, párolt rízs, sült burgonya lehet a köret. Tanácsok: Sertéscombból is kipróbáltam, egész vékonyra kell vágni a combból a szeleteket, hogy jól átsüljön. Nagyon finom. Jó étvágyat hozzá! Elkészítési idő: 40 perc A receptet beküldte: Nóra* Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |