Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Töltött ostya II. recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1 csomag nagyméretű ostyalap
1 liter tej
40 dkg cukor
25 dkg margarin

Elkészítés:
A tejet a cukorral - nagy átmérőjű, magas falú fazékban -, állandó keverés mellett sűrű krémmé főzzük. Ez elég hosszú ideig tart. Akkor jó a krém, ha már egészen sötét sárga a színe.

Ha elkészült a krém hozzáadjuk a margarint és egészen addig keverjük, míg teljesen felolvad.

Az ostyát megtöltjük a kérmmel és fogyasztás előtt 1 éjszakát állni hagyjuk.

Tanácsok:
Igazi kalóriabomba! Fogyókúrázóknak nem ajánlott még a megkóstolása sem, mert nem lehet abbahagyni!


A receptet beküldte: vmbhc


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás töltött kenyér » Sonkával töltött batyu » Gombával töltött kellevél » Töltött-sült burgonya
» Csornai töltött paprikás » Gombás töltött cukkini » Az én töltöttkáposztám » Töltött cukkíni....
» Sonkával töltött kenyérke » Töltött csirke olaszosan » Töltött vagdalt » Sajttal töltött pulykamell
» Pudinggal töltött kalács » Sonkával töltött tojás » Húsvét utáni töltött tojás » Nyári töltött cukkíni


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.