Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sajttal töltött húsgombóc recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
2 szikkadt zsemle,
2 kis fej vöröshagyma,
15 dkg juhsajt,
1 kávéskanál mustár,
50 dkg darált hús,
1 tojás,
só,
bors,
2 evőkanál olaj,
4 db ecetes uborka

Elkészítés:
Az áztatott zsemlét kinyomkodjuk, a hagymát apróra vágjuk, a sajtot, uborkát felkarikázzuk, elkeverjük a mustárral. A húst a tojással, sóval, borssal, 1 zsemlével összedolgozzuk. Nyolc korongot készítünk. Felére elosztjuk a sajtos, uborkás keveréket, a másik felével letakarjuk. Széleiket összenyomjuk. Olajjal megkenjük. Oldalanként 8-10 percig sütjük.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött finom cukkini » Hússal töltött ostyalap » Baranyai töltött szűz » Töltött fasírt sonkával
» Csirkemájjal töltött gomba » Töltött olajbogyók » Töltött sajtos kifli » Padlizsán sajttal az igazi
» Májjal töltött karaj » Töltött bárány » Gyors kifli (töltött) » Fetával töltött csirkemell
» Töltött mángold levél » Húsgombócok curry szószban » Gombás töltött cukkini » Töltött sajtos pogácsa


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.