Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sajttal töltött húsgombóc recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
2 szikkadt zsemle,
2 kis fej vöröshagyma,
15 dkg juhsajt,
1 kávéskanál mustár,
50 dkg darált hús,
1 tojás,
só,
bors,
2 evőkanál olaj,
4 db ecetes uborka

Elkészítés:
Az áztatott zsemlét kinyomkodjuk, a hagymát apróra vágjuk, a sajtot, uborkát felkarikázzuk, elkeverjük a mustárral. A húst a tojással, sóval, borssal, 1 zsemlével összedolgozzuk. Nyolc korongot készítünk. Felére elosztjuk a sajtos, uborkás keveréket, a másik felével letakarjuk. Széleiket összenyomjuk. Olajjal megkenjük. Oldalanként 8-10 percig sütjük.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött padlizsán update 1 » Spenótos töltött tojás » Amerikai töltött fasirt 2 » Mediterrán húsgombócok
» Csirkés töltött padlizsán » Húsgombócleves » Zöldséggel töltött dagadó » Fasírt sajttal töltve
» Vadas húsgombóc » Bolognai töltött burgonya » Almába töltött csirkemell » Töltött piskóta
» Gombócos töltött káposzta » Zöldségleves húsgombóccal » Kapros húsgombóc » Töltött cukkini paleósan


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.