Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zoldseges pulykamell recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
60dkg pulykamell,70dkg vegyes zoldseg(keves zoldborso,csemege kukorica,zoldbab,karfiol,sargarepa,brokkoli),1 fej hagyma,1-2 gerezd fokhagyma,1-2 evokanal ketchup,4dl tejfol,so bors,petrezselyem zoldje,2 evokanal oliva olaj.

Elkészítés:
A hust kis kockakra vagjuk.A zoldsegeket megtisztitjuk, feldaraboljuk es osszekeverjuk a hussal. Hozzaontjuk a tejfolt,megszorjuk a petrezselyem zoldel,sozzuk borsozzuk.Kiolajozott tepsiben ontjuk, alaposan elhelyezuk,letakarjuk alulfoliavales 50-60 percre a sutobe tesszuk.

Tanácsok:
Parolt rizzsel kinaljuk.

Elkészítési idő: 80 perc

A receptet beküldte: gaby67

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes pulykamell » Almás-citromos pulykamell » Rakott pulykamell » Magyaros pulykamell
» Magyaros kapros pulykamell » Edes-savanyu pulykamell » Gombás-tejfölös pulykamell » Zöldborsós pulykamell ragu
» Pulykamell raclette » Diós pulykamellsaláta » Göngyölt pulykamell » Sajtos pulykamell rízzsel
» Sajtos pulykamellfilé » Pulykamell+gombás mártás » Pulykamell sajtmártással » Zoldseges tavaszi tekercs


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.