Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Töltött, rántott gomba recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
Kissé domború gombafejek
maradék főtt, vagy sült hús
1-2 szem főtt burgonya
1 alma
1-2 ecetes uborka
tejföl
majonéz
só, bors, citromlé
a panírozáshoz liszt, tojás, zsemlemorzsa
olaj

Elkészítés:
A gombafejeket megtisztítjuk, kissé besózzuk. A húst feldaraboljuk, a burgonyát, hámozott almát, és az uborkát hozzá reszeljük. A tejfölből, majonézből,kevés sóval, borssal, pár csepp citromlével kissé sűrűbb tartárt készítünk és a töltelékhez keverjük. A tölteléket a gombába töltjük úgy, hogy púpos legyen, így gömb formát kapunk. Ezt bepanírozzuk és forró olajban hirtelen kisütjük.


A receptet beküldte: vaczila


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sült töltött paprika » Rántott töltött máj » Tojással töltött zsemle » Tonhallal töltött paprika
» Sokadik töltött csirkecomb » Csirkemelles rántotta » Gombás vadkacsaragu » Gombás csirke egyszerűen
» Mézes töltött karika » Sajttal töltött fasírt » Gombás kölesrizottó » Töltött sajtgolyó
» Gombás kocka » Amerikai töltött fasírt » Gombás-sonkás csirkemell » Hamis töltött karalábé


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.