Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás rántott hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet hús
4 cikk fokhagyma

bors

liszt
tojás
zsemlemorzsa
olaj

Elkészítés:
A húst kiklopfolom. A fokhagymát átpréselem és sóval, borssal elkeverem. A húsokat ezzel a keverékkel jól bedörzsölöm, majd pár órára (egy éjszakára) állni hagyom. A maradék keveréket elkeverem egy tojással.
Mikor a panírozáshoz kezdek, még egy tojást hozzákeverek és a szokásos módon panírozom a húst és kisütöm. A végén kimaradt tojáshoz morzsát keverek és azt is kisütöm.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás báránycomb » Rántott békacombok » Rántott tojásszeletek » Fokhagymás süllő
» Színes tojásrántotta » Töltött rántotta » Fokhagymás tört burgonya » Sajtos rántott kelkáposzta
» Diós fokhagymás túrógolyó » Böbsi gyors rántott sajtja » Fokhagymás főtt tészta » Fokhagymas-sajtos burgonya
» Rántott hús extra » Fokhagymás, sajtos cukkini » Rántott burgonya gombóc » Rántott burgonya


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.