Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás rántott hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet hús
4 cikk fokhagyma

bors

liszt
tojás
zsemlemorzsa
olaj

Elkészítés:
A húst kiklopfolom. A fokhagymát átpréselem és sóval, borssal elkeverem. A húsokat ezzel a keverékkel jól bedörzsölöm, majd pár órára (egy éjszakára) állni hagyom. A maradék keveréket elkeverem egy tojással.
Mikor a panírozáshoz kezdek, még egy tojást hozzákeverek és a szokásos módon panírozom a húst és kisütöm. A végén kimaradt tojáshoz morzsát keverek és azt is kisütöm.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos rántott karfiol » Fokhagymás garnéla » Töltött rántott cukkini » Töltött-rántott paprika
» Nori féle tojásrántotta » Fokhagymás vaddisznótokány » Diós rántott libamáj » Tojásrántotta a la Csabi
» Fokhagymás hústekercs » Fokhagymás ízesítő » Fokhagymás-diós lapcsánka » Fokhagymás tejfölös kifli
» Rántott töltött máj » Fokhagymás rakott penne » Fokhagymás sertésszelet » Görög rántotta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.