Tutireceptek.hu fejléc

Toszkán saláta recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
80 dkg burgonya.
6 olajos szardella (ajóka)
12,5 dkg (konzerv)aszalt paradicsom.
5 bazsalikomlevél.
1 kávéskanálnyi (konzerv)kapribogyó.
6 apró hagyma.
1 evőkanál, fehér borecet.
3 evőkanál olaj.
őrőlt bors.
só.

Elkészítés:
A burgonyákat megmossuk,és sós vízben puhára főzzük.A szardellákat ,és a paradicsomot lecsöpögtetjük,majd nagyobb darabokra, a bazsalikomlevelet ,apróra vágjuk.Akapribogyókat ,lecsöpögtetjük.A hagymákat ,apróra vágjuk.Mély tálban simára keverjük az ecetet,a kaprit,a bazsalikomot és sóval,borsal fűszerezzük.Folyamatosan keverve, hozzá adjuk az olajat.A burgonyákat meghámozzuk,langyosra hűtjük,és felkarikázzuk.A tálba öntjük,belekeverjük a paradicsomot,a szardellát, a hagymát,és óvatosan összeforgatjuk.


A receptet beküldte: Wndy


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Péter téli salátája » Francia saláta 2 » Cecília-saláta » Padlizsán saláta
» Mediterrán csirkesaláta » Céklasaláta » Szupergyors lencsesaláta » Májkrémes hagymasaláta
» Sült padlizsán saláta » Avokádós csirkesaláta » Imposztor saláta » "Fehérjebomba" saláta
» Lyoni saláta » Rukkolás mangósaláta » Besztercei saláta » Ibi paradicsom salátája


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.