Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Toszkán saláta recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
80 dkg burgonya.
6 olajos szardella (ajóka)
12,5 dkg (konzerv)aszalt paradicsom.
5 bazsalikomlevél.
1 kávéskanálnyi (konzerv)kapribogyó.
6 apró hagyma.
1 evőkanál, fehér borecet.
3 evőkanál olaj.
őrőlt bors.
só.

Elkészítés:
A burgonyákat megmossuk,és sós vízben puhára főzzük.A szardellákat ,és a paradicsomot lecsöpögtetjük,majd nagyobb darabokra, a bazsalikomlevelet ,apróra vágjuk.Akapribogyókat ,lecsöpögtetjük.A hagymákat ,apróra vágjuk.Mély tálban simára keverjük az ecetet,a kaprit,a bazsalikomot és sóval,borsal fűszerezzük.Folyamatosan keverve, hozzá adjuk az olajat.A burgonyákat meghámozzuk,langyosra hűtjük,és felkarikázzuk.A tálba öntjük,belekeverjük a paradicsomot,a szardellát, a hagymát,és óvatosan összeforgatjuk.


A receptet beküldte: Wndy


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Magos tonhalsaláta » Vitaminsaláta virslivel » Tökehal saláta » Burgonyasaláta almával
» Uborkás rokfortsaláta » Burgonyasaláta sütőtökkel » Gyors mexikói saláta » Lencsesaláta malachússal
» Póré- és hagymasaláta » Sajtos vitaminsaláta » Burgonyás zöldségsaláta » Mediterrán salátám
» Tésztasaláta csőtésztából » Capellini saláta » Tonhalsaláta I. » Frankfurti saláta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.