Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös zöldbabsaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
30 dkg konzerv zöldbab,
½ csokor petrezselyemzöld,
1 pohár tejföl,
1 fej hagyma,
2 evőkanál ecet,
só,
1 evőkanál cukor,
késhegynyi őrölt bors,
1 leveskocka.

Elkészítés:
A zöldbabot leveskockás vízben negyedóráig főzöm, majd leszűröm.
Felkarikázom a hagymát (lilahagyma még jobb), majd rászórom a sót és a cukrot, majd összekeverem.
Negyed óra múlva belekeverem az ecetet, a borsot, a vizet és a zöldbabot.
Végül elkeverem az apróra vágott zöldpetrezselyemmel és a tejföllel.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös, gombás nyelv » Tejfölös szárazbableves » Tejfölös süti » Tejfölös-sajtos pogácsa
» Juhtúrós-tejfölös burgonya » Paradicsomos zöldbabsaláta » Tejfölös csokoládékuglóf » Tejfölös-pudingos süti
» Sajtos, tejfölös pogácsa » Tejfölös lángos » Tejfölös gyümölcslepény » Mustáros-tejfölös csirke
» Tejfölös párolt hagyma » Tejfölös nyúlpörkölt » Rakott kel tejfölösen » Tejfölös paprikás krumpli


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.