Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös zöldbabsaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
30 dkg konzerv zöldbab,
½ csokor petrezselyemzöld,
1 pohár tejföl,
1 fej hagyma,
2 evőkanál ecet,
só,
1 evőkanál cukor,
késhegynyi őrölt bors,
1 leveskocka.

Elkészítés:
A zöldbabot leveskockás vízben negyedóráig főzöm, majd leszűröm.
Felkarikázom a hagymát (lilahagyma még jobb), majd rászórom a sót és a cukrot, majd összekeverem.
Negyed óra múlva belekeverem az ecetet, a borsot, a vizet és a zöldbabot.
Végül elkeverem az apróra vágott zöldpetrezselyemmel és a tejföllel.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös tepsis hús » Tejfölös-gombás húsfalatok » Diós zöldbabsaláta » Cukkíni tejfölös hagymával
» Sajtos-tejfölös karaj » Tejfölös-gombás ponty » Tejfölös uborkasaláta » Tejfölös csirkecomb
» Tejfölös kolbászleves » Tejfölös-sajtos hús » Tejfölös diós kevert » Tejfölös csirke
» Tejfölös kráter » Tejfölös nyári saláta. » Tejfölös vargányaleves. » Krumplis-tejfölös muffin


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.