Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Túrós uborkaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg kígyóuborka,
15 dkg tehéntúró,
5 dl húsleves vagy 1 húsleveskocka,
2 dl tejszín,
1 dl tejföl,
só,
késhegynyi őrölt fehér bors,
1 csokor kapor,
1 citrom

Elkészítés:
Az uborkát meghámozzuk,hosszában kettévágjuk,és vékonyan felszeleteljük.A húslevessel meg a többi hozzávalóval turmixoljuk és sóval,fehér borssal,a citrom átszűrt levével meg a finomra vágott kaporral ízesítjük.(Ha nincs húslevesünk a húsleveskockát fél liter vízben felforraljuk,majd kihűtve a hozzávalókat ebben turmixoljuk.)

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pudingos-túrós » Sült, túrós derelye » Tepsis túrós csusza » Epres, túrós hűsítő
» Almás-túrós muffin 2 » Túrósfánk » Túrós bogyós » Egyszerű Túrós lepény
» Leveles, túrós rudacskák » Laza szórós túrós » Túrós alagút » Túrós rakottas
» Túrós pogi II. » Hagymás-túrós csirkemell » Habos túrós » Túrós Csirke


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.