Tutireceptek.hu fejléc

U1-es bucik recept

Kategória:


Hozzávalók:
210 g UPDATE MIX keverék (Norbi liszt)
180 g sima liszt
40 g teljes kiőrlesű liszt
15 g só
20 g élesztő (instant)
420 ml langyos viz
1 kiskanál ecet
1 kiskanál olaj – elhagyható
lenmag, köménymag ízlés szerint

Elkészítés:
Továbbiakban úgy járunk el, mint a kenyérsütésnél, dagasztás fél óra, 45 percet kelés es aztán formázás. További 1 óra kelés a tepsin, hideg sütőbe betenni, hogy még keljen ott is. 200 fokon kb 50 percet sütni.

Gépben is lehet dagasztani, egy kevés lisztet még esetleg felvesz, de épp csak annyit, hogy ne legyen ragacsos a tészta. Ebből a mennyiségből 10 db buci lesz. Fagyasztani is lehet.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Diós bucik » Mogyorós bucik » Update 1 bucik » Libatöpörtyűs bucik
» U1-es zabkorpás kenyér » Súlykontroll zabos bucik » Zabpehely tallér U1-ES » Norburger (U1-es)
» Körözött (U1-es) » Apró sós fitt sütemény » Mákos kifli (update 2) » Fűszeres tallér
» Somlói galuska (U2) » Sajtos gluténmentesen » Almás croissant 1 » Cseresznyés tejbezab


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.