Tutireceptek.hu fejléc

Vegyes disznósajtsaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
30 dkg legalább három fajtából álló disznósajt (friss és füstölt disznósajt, valamint bőrsajt),
1 fej lilahagyma,
petrezselyemzöld,
3-4 evőkanál ecet,
só,
bors,
1 evőkanál olaj,
1 retek,
1 paradicsom.

Elkészítés:
A disznósajtokat felszeletelem és egy tálon szépen elrendezem.
A hagymát karikára vágom és elosztom a sajtokon.
Az ecetből, sóból, borsból és olajból Vinaigrette mártást keverek és a salátahozzávalókra öntöm.
Retekrózsával és paradicsommal díszítem, majd hidegen tálalom.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vegyes vágott savanyúság » Vegyes kefires saláta » Vegyes babsaláta » Téli vegyes saláta
» Tonhalas vegyes saláta » Indiai vegyes saláta » Bólé vegyes gyümölcsökből » Aszpikos vegyes zöldség
» Vegyes erdei gombasaláta » Japán vegyestál » Vegyes savanyúság télre » Vegyes turmix
» Gombás vegyessaláta » Vegyes lekvár dinnyével » Tavaszi vegyes saláta » Vegyes húscsíkok


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.