Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Vegyes disznósajtsaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
30 dkg legalább három fajtából álló disznósajt (friss és füstölt disznósajt, valamint bőrsajt),
1 fej lilahagyma,
petrezselyemzöld,
3-4 evőkanál ecet,
só,
bors,
1 evőkanál olaj,
1 retek,
1 paradicsom.

Elkészítés:
A disznósajtokat felszeletelem és egy tálon szépen elrendezem.
A hagymát karikára vágom és elosztom a sajtokon.
Az ecetből, sóból, borsból és olajból Vinaigrette mártást keverek és a salátahozzávalókra öntöm.
Retekrózsával és paradicsommal díszítem, majd hidegen tálalom.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vegyeske » Tojásos vegyes saláta » új aszpikos vegyes zöldség » Vágott, vegyes savanyúság
» Szilvás vegyes saláta » Aszpikos vegyes zöldség » Vegyes turmix » Téli vegyes saláta
» Vegyes pizza » Diós vegyes saláta » Vegyes vágott előétel » Bólé vegyes gyümölcsökből
» Nyári vegyes saláta » Japán vegyestál » Vegyes friss saláta » Sajtos vegyes zöldség


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.