Tutireceptek.hu fejléc

Velőropogós recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg velő
2 kisebb vöröshagyma
2 tojás
30 dkg liszt
10 dkg reszelt sajt
kevés vágott petrezyelyemzöldje
törött bors

zsír a sütéshez

Elkészítés:
A velőt hártyáitól megtisztítjuk majd 15 percig sós hagymás vízben főzzük.Jól lecsepegtetjük.Ha kihűlt összevagdaljuk,hozzáadjuk a tojást a reszelt sajtot a lisztet a petrezselymet.Összekeverjük és törött borssal sóval ízesítjük.A velőmasszát evőkanállal a forró zsírba szaggatjuk.minkét olalát pirosra sütjük.kiváló feltét főzelékekre, burgonyapürével is fogyasztható.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Köröm pörkölt » Gyros csirke hússal » Ónémet módra töltött sertés » Marhahús kapormártással
» Gombás sertésszelet » Diós hússal töltött alma » Uborkás marhahús tásztával » Gombás, töltött csirkemell...
» Borjúpörkölt » Grillezett tarja » Spékelt nyúl » Fűszeres olasz pulykatorta
» Zöldséges-pulykahúsos pita » Kocsmáros halom » Töltött csirkemell » Diplomata szelet


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.